Ημερομηνία Event για το 2020:  24 - 26 Απριλίου

Ποιός μπορεί να λάβει μέρος στο XTERRA Greece Championship?

Το XTERRA είναι για όλους!

Φυσικά στον αγώνα θα αγωνιστούν κορυφαίοι Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από όλο τον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγώνας είναι μόνο για καλούς αθλητές. Οποιοσδήποτε διαθέτει μια σχετικά καλή φυσική κατάσταση, μπορεί να λάβει μέρος, να δοκιμάσει, να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία, να χαρεί την συμμετοχή, να βάλει νέους στόχους. Απαραίτητη η ιατρική βεβαίωση και η εγγραφή στηn ειδική φόρμα διοργάνωση, αποδεχόμενοι τους όρους.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι υπάρχει η επιλογή της σκυταλοδρομίας (Team Relay) για φίλους, παρέες, και ομάδες αποτελούμενες απο 2-3 άτομα. Κάθε συμμετέχων θα αγωνιστεί σε ένα ή δυο αθλήματα..


Ποιές είναι οι αποστάσεις στο XTERRA Full distance/Μεγάλη απόσταση?

Οι αποστάσεις για τον επίσημο αγώνα XTERRA Full Distance είναι 1,5 χλμ κολύμβησης (2 στροφές των 750 μέτρων), 30χλμ. ποδηλασίας με mountain bike (2 στροφές των 15 χλμ) και 10 χλμ τρεξίματος (2 στροφές των 5χλμ). Οι αθλητές οφείλουν να παρουσιάσουν ιατρική βεβαίωση, όχι παλαιότερη του 1 ετός για την συμμετοχή τους.

Την ίδια απόσταση θα καλύψουν και οι ομάδες σκυταλοδρομίας της Μεγάλης απόστασης. Για περισσότερες πληροφορίες της διαδρομής/υψομετρικά δείτε την ενότητα Διαδρομές.


Ποιές είναι οι αποστάσεις στο XTERRA Sprint/Μικρή απόσταση?

Οι αθλητές με μικρότερη εμπειρία, φυσική κατάσταση ή αυτοί που θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά το άθλημα, μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα Μικρής Απόστασης/ XTERRA Sprint distance. Οι αποστάσεις είναι 750m κολύμβηση (1 στροφή), 15km mountain bike (1 στροφή) και 5km trail run (1 στροφή). Οι αθλητές οφείλουν να παρουσιάσουν ιατρική βεβαίωση, όχι παλαιότερη του 1 ετός για την συμμετοχή τους.

Και στην Μικρή απόσταση υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε ομάδες σκυταλοδρομίας από 2-3 αθλητές. Για περισσότερες πληροφορίες/υψομετρικά της διαδρομής δείτε την ενότητα Διαδρομές.


Μπορούμε να συμμετάσχουμε ως Ομάδα Σκυταλοδρομίας/ Team Relay?

Βεβαίως, ομάδα αποτελούμενη από 2-3 αθλητές, μπορεί να λάβει μέρος ως Ομάδα σκυταλοδρομίας και στην Μικρή & στην Μεγάλη απόσταση του XTERRA Greece Championship.

Κατά την διαδικασία εγγραφής στην ενότητα Εγγραφή μην ξεχάσετε να βάλετε το όνομα της ομάδας στο σχετικό πεδίο.Ο αγώνας προσφέρει Qualifying Slots για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA στο Maui?

Το XTERRA Greece Championship προσφέρει slot Πρόκρισης/Qualifying slots για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA που θα γίνει στο Maui στη Hawaii. Κάθε age group θα λάβει κατ’ελάχιστον 1 slot πρόκρισης. Ανάλογα με τον αριθμό συμμετεχόντων σε κάθε age group/ηληκιακή κατηγορία θα δωθούν επιπλέον slot σε άνδρες και γυναίκες σε όλες τις ηληκιακές κατηγορίες. Δείτε περισσότερα στην ενότητα Χρηματικά Έπαθλα/Hawaii slots


Τι περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής/entry fee?

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει:
- Συμμετοχή στη διοργάνωση-Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση
- Αναμνηστική τσάντα XTERRA με δώρα των χορηγών
- Μετάλλιο τερματισμού
- Αναμνηστικό τεχνικό T-shirt της διοργάνωσης
- Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
- Τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα
- Ελαστική Ζώνη Τριάθλου (Tribelt)
- Σκουφάκι κολύμβησης


Ποιό είναι το κόστος συμμετοχής/entry fee?

Περισσότερες πληροφορίες για το κόστος εγγραφής ανά απόσταση, θα βρείτε στην ενότητα Εγγραφή.Ποιά είναι η πολιτική ακυρώσεων/Cancellation policy?

Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές κατά μέγιστο μέχρι 40 μέρες πριν τη διοργάνωση. Σε περίπτωση ακύρωσης, το αντίτιμο συμμετοχής που επιστρέφεται είναι:

50 ευρώ για την ατομική εγγραφή και 75 ευρώ για την ομαδική εγγραφή στην Μεγάλη Απόσταση, με την προϋπόθεση παρουσίασης ιατρικού πιστοποιητικού.

20 ευρώ για την ατομική εγγραφή και 30 ευρώ για την ομαδική εγγραφή στην Μικρή Απόσταση, με την προϋπόθεση παρουσίασης ιατρικού πιστοποιητικούΥπάρχουν άλλες διοργανώσεις XTERRA στην Ελλάδα?

Η XTERRA στην Ελλάδα, εκτός του XTERRA Greece Championship, πραγματοποιεί με απόλυτη επιτυχία επιπλέον διοργανώσεις σε μεμονωμένα αθλήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι διοργανώσεις μας σε αθλήματα όπως κολύμβηση ανοικτής θάλασσας, trail run, και mountain bike έχουν συγκεντρώσει συνολικά περισσότερες από 2500 συμμετοχές, έχουν καθιερωθεί και έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές.

XTERRA Greece Championship

f germanos 2

Μεγάλοι Χορηγοί

logo ford go furtherlogo Ford Motorcraftlogo omnicraft

 

Αιγίδες - Εγκρίσεις

logo eot      logo eomop   logo koe

 

Θεματικοί Χορηγοί

274b logo ETEM 1 logo carglass  logo MINETTA 1        logo COCO MAT bike 1  logo maurten  logo omilos iatrikou athinon   logo WD40  logo elleerreελληνική μεταφορική κοντέινερς  anek lines logo www  blue star logo www newcolor out  1511265569.166 3 o logo microsport


Χορηγοί Επικοινωνίας

logo COSMOTE TV   logo sporfm   logo iRun  logo runnfun 1  logo cycle365 logo i bradynh ULRfFRm  logo love surfing

 


Media Partner

logo innews
 

Αρωγοί - Υποστηρικτές

logo marathon bikes   logo ostracon recovery solutions    logo kosteas geitonas     logo Lalizas  logo imation  logo onezipper  ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ    logo island tribe   logo Maria Maganari  Logo ΕΕΣ  logo davaris      TRUE BITES LOGO  eval logo   logo tzoumpas chess lab POUMAKERS δασοπροστασία  σαμαρείτης ελληνική ομάδα διάσωσηςthumb prod 1559318111 284x200 1559318166 0

 

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ XTERRA

diorganosi trimore 1 dimos vouliagmenis