• .
  .
 • .
  .
 • .
  .
 • .
  .
 • .
  .
 • .
  .

Η κορυφαία διεθνής διοργάνωση Off Road Τριάθλου, μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Διήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event με πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων / αθλημάτων.

Read more

Ένα τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα έχοντας στο επίκεντρο το SwimRun: έναν αγώνα σε ζευγάρια, τα οποία δεμένα με σκοινί, αλλεπάλληλα κολυμπούν κα τρέχουν μαζί μέχρι τον τερματισμό.

Read more

Γνήσια αναβίωση του Ολυμπιακού αθλήματος της κολύμβησης μετ’ εμποδίων των 2ων Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού (1900) που καταργήθηκε ως σκληρό.

Read more

Ένα τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα έχοντας στο επίκεντρο το Τρίαθλο, το ISOMAN presented by G, το XTERRA Trail Running και την ατομική Ποδηλατική χρονομέτρηση.

Read more

Ένα τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα στην καρδιά του ελατοδάσους του Παρνασσού στο Elatos Resort.

Read more

Ένα τετραήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα έχοντας στο επίκεντρο το Τρίαθλο, την Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης, το Τρέξιμο Πόλης και την Κολύμβηση Μετ’ εμποδίων.

Read more

Ένα διήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα έχοντας στο επίκεντρο το Τρίαθλο ενηλίκων και παιδιών.

Read more
5, 10 & 28 χλμ τρέξιμο πλάι στο κύμα, στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, σ’ έναν ξεχωριστό και περιπετειώδη αγώνα!
Read more
To event περιλαμβάνει αγώνες τριάθλου, Αγώνα Κολύμβησης, Ανοικτής θαλάσσης, αγώνα τρεξίματος πόλης καθώς και άλλες παράλληλες αθλητικές, ψυχαγωγικές δράσεις.
Read more
Ο μεγάλος κολυμβητικός αγώνας της XTERRA Greece, είναι η τελευταία θερινή συνάντηση κολυμβητών στη θάλασσα και πραγματοποιείται στο ξεκίνημα του Νοέμβρη.
Read more

 

kastoria traithlon00004
Ένας από τους πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα η πόλη και λίμνη της Καστοριάς,μέσα από την πλούσια και ξεχωριστή διοργάνωση, φιλοδοξεί να δημιουργήσει τη δική του δυναμική και ξεχωριστή διαχρονική αξία στον αθλητικό τουρισμό.
Δείτε το videoteaser της διοργάνωσης: https://www.youtube.com/watch?v=4Krg_Z1ShWA.

To τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2019 δίνεται το μεγάλο τριαθλητικό ραντεβού σε μια από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές λίμνες, την πόλη που γοητεύει κάθε επισκέπτη και τον εθίζει στις ξεχωριστές ομορφιές της φύσης. Oι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν «ανοίξει» στο www.trimore.gr και το 1ο TRIMORE Multisports TOUR-Kastoria μετρά αντίστροφα.

kastoria traithlon00002   kastoria traithlon00005

Το 1ο TRIMORE Multisports TOUR-Kastoria θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους οι κορυφαίοι Έλληνες τριαθλητές, αθλητές από το εξωτερικό καθώς και όλοι όσοι αγαπούν το τρίαθλο και ανυπομονούν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των διοργανώσεων που σχεδιάζει και πραγματοποιεί η TRIMORE Multisports TOUR και αποτελούν εγγύηση για ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό event, αλλά και ένα διήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για όλους.
Ο ιδανικός στίβος της Καστοριάς, αναμένεται να συναρπάσει του αθλητές για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ζήσουν κάτι μοναδικό. Παράλληλα συμμετέχοντες, επισκέπτες, οικογένειες και παιδιά θα νιώσουν την μαγεία του αθλητισμού μέσα από ξεχωριστές δράσεις.

Τα αγωνίσματα στα οποία θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, είναι:
- Triathlon Half Olympic και Olympic distance
- ISOMAN presented by G Triathlon Equalizeds print distance (πρεμιέρα του σπόρ στην Ελλάδα)
- XTERRA Trail running 7 & 12k (τρέξιμο βουνού)
- Bike personal chronometer (ατομική χρονομέτρηση 26 χλμ)
- Kids Triathlon (2 αποστάσεις για παιδιά των μεγάλων τάξεων Δημοτικού και Γυμνασίου)
- Kids Lazer Run (όλες οι ηλικίες)

Παράλληλα, δραστηριότητες γεμάτες δυναμισμό και φαντασία από την TRIMORE - XTERRAGreece, τον Ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, Συλλόγους της περιοχής (ποδηλατικούς, δρομικούς, αναρριχητικούς, πολιτιστικούς κλπ) θα συναρπάσουν:
- Κωπηλασία σε εργόμετρα και παρουσίαση στη λίμνη
- Ποδηλατική βραδυπορία και ελιγμοί για παιδιά
- Yoga για όλους
- Aerobic
- Σκάκι σε παράλληλα γήπεδα
- SUP Experience
- Αναρρίχηση

 

          kastoria traithlon00003           kastoria traithlon00006
Καινοτομώντας για μια ακόμη φορά στις διοργανώσεις της η TRIMORE, στην Καστοριά δίνει την ευκαιρίας στους αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και την αντοχή τους στο ISOMAN presented by G που κάνει την πρεμιέρα του για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκπροσωπείται από την TRIMORE Multisports TOUR και παρουσιάζεται σε συνεργασία με το ΓΕΡΜΑΝΟ. Πρόκειται για ένα σπορ που απευθύνεται στην κοινότητα των Τριαθλητών ως αγώνας Τριάθλου, λόγω όμως της ιδιαιτερότητος του ισοσκελισμού (από πλευράς χρονικής προσπάθειας) των 3ων σπορ, απευθύνεται με ιδιαίτερη δυναμική στην μεγάλη δεξαμενή των κολυμβητών ανοικτής θαλάσσης και γενικότερα των κολυμβητών, που τώρα δείχνουν να έχουν δυνατότερες πιθανότητες διάκρισης σε ένα νέο σπορ στο οποίο το κολύμπι έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.trimore.gr/el/events/kastoria-triathlon/ti-einai-to-isoman

Πέραν του ΓΕΡΜΑΝΟΥ με τον οποίο παρουσιάζεται στην Ελλάδα το ISOMAN presented by G και αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της TRIMORE-XTERRAGreece, τη διοργάνωση 1st TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019 στο σύνολό της, αγκαλιάζουν επίσης, οι δυναμικοί μεγάλοι χορηγοί:

ΟΠΑΠ Χορηγός Εμπειρίας,

FordMotorHellas Love the road again |Go Further

Φυσικό μεταλλικό νερό καιφυσικά μεταλλικά αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ,

MOTORCRAFT-OMNICRAFT Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Ford.

Fb: Trimore Sport Events
Web: www.trimore.gr

TRIMORE SwimRun Hydra

XTERRA Greece Triathlon

XTERRA O.W.S. Challenge

TRIMORE Syros Triathlon

TRIMORE Multisports Tour

TRIMORE Nafplio Triathlon