1. Η TRIMORE Sport Events προχώρησε σε συνεργασία με την ENVOL SwimRun Team (μία από τις πολυπληθέστερες ομάδες SwimRun στον κόσμο, με πολλούς Elite αθλητές και μέλη σε πάνω από 20 χώρες) και τον επικεφαλής της, Nicolas Remires (διακεκριμένο SwimRunner σε πολλές διοργανώσεις του ÖTILLÖ), για την ανάπτυξη του SwimRun στην Ελλάδα. Ο Nicolas, ως admin πλέον της ομάδος στο Facebook: SwimRun Hellas, πρόκειται να δημοσιεύει ενδιαφέρον περιεχόμενο, να συμβουλεύει γενικά ή ατομικά επί εξοπλισμού, να δίνει tips και ασφαλώς να απαντά σε απλές ή/και tricky ερωτήσεις!

TRIMORE Multisports TOUR 20211.Σε μεταφορά του TRIMORE SwimRun Hydra για τις 19-21 Νοεμβρίου του 2021 προχώρησε η TRIMORE, υπό το πρίσμα των μέτρων αποκλεισμού.

  • Στον απόηχο του 2ου TRIMORE M.T. Rethymno 2020 που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 25-27 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο, η διοργάνωση απέσπασε συγχαρητήρια για την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και πέραν των απαιτήσεων, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος παρέστη στην τελετή απονομών. Δείτε στιγμιότυπα από το 2ο TRIMORE M.T. Rethymno 2020 εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Mqsw6_-blxM

books

  1. Λίγες ημέρες έμειναν για το πιο ξεχωριστό και δυναμικό event της χρονιάς, το 3ο TRIMORE SwimRun Hydra 2020. Μεγάλη προετοιμασία, υγειονομική θωράκιση, στα ύψη η πρόληψη ασφάλειας αθλητών -κυρίως στη θάλασσα- και η αδρεναλίνη στα κόκκινα! Σε λίγες ημέρες ο προβολέας στην Ύδρα.