Η κορυφαία διεθνής διοργάνωση Off Road TRIathlon/Auathlon, μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου πρωταθλήματος της XTERRA Planet. Τριήμερο αθλητικό - ψυχαγωγικό event με πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων / αθλημάτων στη Βουλιαγμένη - Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ
Read more
Η μεγάλη Κολυμβητική Πρόκληση στην Ανοικτή Θάλασσα της XTERRA Greece, σ’ ένα διήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα, στην Βούλα, Αθήνα - ΕΛΛΑΔΑ.
Read more
TRIathlon, ISOMAN, Open Water Swimming και City Running, σ’ ένα τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα, στην ξεχωριστή πόλη του Ρεθύμνου - Κρήτη, ΕΛΛΑΔΑ.
Read more
Ο πρωτοπόρος του περιπετειώδους SwimRun στην Ελλάδα, του αθλήματος αθλητών σε ζευγάρια δεμένα με σκοινί. Ιδιαίτερη πρόκληση σ’ ένα τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα, στο Ιστορικό νησί της Ύδρας, Αττική - ΕΛΛΑΔΑ
Read more
To In Pool TRIathlon, προσομοίωση ενός αγώνα Τριάθλου, σε κολυμβητήριο σε στατικό ποδήλατο spinning και κυρτό διάδρομο τρεξίματος, σε πυραμιδωτή ακολουθία.
Read more
TRIathlon, ISOMAN, Open Water Swimming και Trail Running, σ’ ένα τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα, στην υπέροχη παραλίμνια πόλη της Καστοριάς - Δυτ. Μακεδονία, ΕΛΛΑΔΑ.
Read more
Ξεχωριστό και περιπετειώδες τρέξιμο εκτός δρόμου, στην άμμο πλάϊ στο κύμα, στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, Βόρειος Ελλάδα.
Read more
Γνήσια αναβίωση του Ολυμπιακού αθλήματος της κολύμβησης μετ’ εμποδίων των 2ων Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού (1900), το οποίο καταργήθηκε ως σκληρό
Read more
Ένα τετραήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα έχοντας στο επίκεντρο το Τρίαθλο, την Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης, το Τρέξιμο Πόλης και την Κολύμβηση Μετ’ εμποδίων.
Read more
Ένα διήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα έχοντας στο επίκεντρο το Τρίαθλο ενηλίκων και παιδιών
Read more

TRIMORE Multisports Tour Videos

Clean Ocean Videos

XTERRA Greece Triathlon

TRIMORE Syros Triathlon

TRIMORE Multisports Tour

TRIMORE In Pool TRIATHLON