swimrunhydra1

 

 

Date_HYdra.png

 

 

Αποστάσεις:

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε 3 αποστάσεις ως ακολούθως:​

- Initiation distance SwimRun 12,8k (4 legs of Run, total distance 10,8k, 84,4% | 3 legs of Swim, total distance 2k, 15,6%)

R 3,5k | S 0,45k | R 1,6k | S 0,65k | R 2k | S 0,95k | R 3,7k

blue buttton 


12.8k Initiation Race Path All legs

 

- Core distance SwimRun 23,4k (6 legs of Run, total distance 19,7k, 84,4% | 5 legs of Swim, total distance 3,65k, 15,6%)

blue buttton

 23.4k Map

 

- Advanced distance SwimRun 38,7k (7 Running Legs, total 33,9k (87,6%) | 6 Swimming Legs, total 4,8k (12,4%)

blue buttton

38.7k Map

    

Είναι καλό να γνωρίζετε:

 1. Ο αγώνας πρέπει να γίνει από δύο άτομα, τα οποία θα αγωνίζονται μαζί ως ζευγάρι και ολοκληρώνουν όλα τα μέρη του αγώνα μαζί, δεμένοι με το ειδικό ελαστικό σχοινί, το οποίο θα δοθεί από την διοργάνωση. Εξαίρεση αποτελεί η advanced απόσταση, κατά τη διάρκεια επικίνδυνων τμημάτων κατάβασης και ανάβασης, που επιτρέπεται η αποσύνδεση των αθλητών.
 2. Αν εγκαταλείψει ο ένας από τους δύο, εγκαταλείπει το ζευγάρι. Ο συναθλητής κάποιου τραυματισμένου αθλητή, θα πρέπει να φροντίσει για το ζευγάρι του καθώς και για ειδοποίηση βοήθειας.
 3. Ο κάθε αθλητής αναγνωρίζει ως πρώτιστο μέλημά του την ασφάλεια του ζευγαριού του.
 4. Κατά την διάρκεια των κολυμβητικών σκελών του αγώνα, οι αθλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν  γυαλάκια, χεράκια (Paddles) και βαρελάκια (Buoy), θα πρέπει όμως να φροντίσουν να έχουν ολόκληρο τον εξοπλισμό μαζί τους κατά την διάρκεια ολόκληρου του αγώνα. Απαγορεύεται να εγκαταλειφθεί τμήμα του εξοπλισμού.
 5. Ο ατομικός πλωτήρας που προσφέρει η διοργάνωση στον ένα από το ζευγάρι ή και στους δύο αν ο καιρός το απαιτήσει, θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείται κατά το σκέλος της κολύμβησης με τον ενδεικνυόμενο τρόπο ώστε να είναι ορατή η θέση του ζευγαριού από τις δυνάμεις ασφαλείας αλλά και να προσφέρει ασφάλεια στους αθλητές αν χρειαστεί (τον αγκαλιάζει ο έχων ανάγκη, για να ξεκουραστεί). Ειδικότερα για την advanced απόσταση, επιτρέπεται η μη χρήση του ατομικού πλωτήρα κατά το τρέξιμο, προσφέρεται όμως και απαιτείται η χρησιμοποίησή του στο ξεκίνημα δύσκολων κολυμπιών και παραδίδεται με την ολοκλήρωσε εκείνων.
 6. Οι αθλητές θα πρέπει να  φροντίσουν να έχουν μαζί τους νερό ή/και οτιδήποτε επιθυμούν να λάβουν ως τροφή. Κατά την διάρκεια του αγώνα, θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας μόνο για την Advance απόσταση χωρίς τιμωρία και για έκτακτη ανάγκη στις άλλες κατά την οποία θα υπάρχει υποχρεωτική τιμωρία χρόνου (2’ ανά μπουκάλι) για όσους δεν είχαν προβλέψει σωστά το νερό τους. Η τιμωρία θα εκτελείται επί τόπου στο σημείο ανεφοδιασμού, πριν ξεκινήσει το ζευγάρι για το υπόλοιπο της διαδρομής τους. Πριν ξεκινήσει θα πρέπει να παραδώσει το μπουκάλι που έλαβε στον ανεφοδιασμό.
 7. Η διοργάνωση, κατά την κρίση της αν οι καιρικές συνθήκες το απαιτήσουν (πολλή ζέστη), ενδέχεται να προσφέρουν ανεφοδιασμό νερού χωρίς τιμωρία. Σχετική ανακοίνωση θα γίνει πριν τη διαδικασία της προετοιμασίας των αθλητών την ημέρα του αγώνα, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα.
 8. Οι αθλητές υποχρεωτικά φορούν wetsuits και θα πρέπει να μπορούν να τρέξουν με αυτό ή να το αφαιρέσουν κατά τη διάρκεια του τρεξίματος και να το ξαναφορέσουν πριν την εισαγωγή τους στα θάλασσα.
 9. Το wetsuit θα πρέπει κατ’ ελάχιστον να είναι μέχρι τους ώμους (Long Jogn) και μέχρι τους μηρούς (σορτσάκι), ενώ είναι αποδεκτό να είναι 2 τμήματα, με πλήρη επικάλυψη όμως στην ένωση.
 10. Με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος που μας φιλοξενεί, πριν την εκκίνηση του αγώνα πρόκειται κάθε αθλητής, να παρουσιάσει στους κριτές του αγώνα το περιεχόμενο του ατομικού του πλωτήρα. Πρόκειται να καταγραφεί οτιδήποτε φέρει μαζί του ο κάθε αθλητής, ώστε κατά τον τερματισμό του να επιβεβαιωθεί ότι έφερε πίσω και παραδίδει τις άδειες συσκευασίες νερού και συμπληρωμάτων διατροφής. Ο διοργανωτής ενδέχεται να κάνει έλεγχο σε όλους τους τερματίσαντες, σε μέρος αυτών κατά την κρίση του ή μόνο στους νικητές βάθρου κατά την κρίση του. Ενστάσεις επί του δείγματος δεν γίνονται δεκτές. Επίκειται ποινή 10 λεπτών σε περίπτωση που το περιεχόμενο δεν είναι το δηλωθέν.
 11. Εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός αθλητών πρόκειται να λάβει μέρος σε κάθε μία από τις τρεις αποστάσεις SwimRun και για το σκοπό αυτό.. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά τις εγγραφές για την ολοκλήρωση όλης της διαδικασίας (πληρωμή - ιατρική βεβαίωση).
 12. Όταν εφαρμόζεται σχετική διαδικασία, οι προεγγεγραμμένοι θα έχουν προτεραιότητα σε κάθε μία από τις επόμενες φάσεις.
 13. Η προεγγραφή (όταν εφαρμόζεται) δεν απαιτεί την καταβολή ποσού ή κάποιου δικαιολογητικού, αποτελεί άτυπη δέσμευση εκείνου του ζευγαριού που την υποβάλει ότι επιθυμεί όταν θα ανοίξουν οι εγγραφές να υποβάλει την οριστική εγγραφή του (περιλαμβανομένων των παραστατικών)
 14. Οι συμμετέχοντες στο SwimRun Hydra γνωρίζουν την επικινδυνότητα του σπορ στο οποίο εγγράφονται να συμμετάσχουν και αναλαμβάνουν στο ακέραιο την ευθύνη της συμμετοχής τους.
 15. Οι συμμετέχοντες στο SwimRun Hydra δίνουν τη συναίνεσή τους για τη δημιουργία multimedia υλικού (βίντεο – φωτογραφίες) τα οποία ο διοργανωτής μπορεί ελεύθερα να χρησιμοποιεί για την προβολή του event, περιλαμβανομένης της αποστολής εκείνων σε ΜΜΕ. Επίσης, με σκοπό την συμμετοχή των αθλητών στο My SwimRun Championships, οι συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους να δοθούν στον φορέα αυτό τα στοιχεία τους και συναινούν επίσης στη δημιουργία καταλόγων βράβευσης βάσει ηλικιών, επιδόσεων κλπ, στην ανάρτηση αποτελεσμάτων στα διαδικτυακά μέσα του, τη χρήση multimedia υλικού και την επικοινωνία του φορέα μαζί τους.

Organization / Co - Organization

 kedy   TRIMORE  ydraikos  perifereia

 

Strategic Partners


  
       ετεμelval

 

Golden Sponsors 

terna      eot golden sponsor

 

 

Travel Sponsor

 hellenicseaways

 

Athletic Sponsors


arena white  on COROS

 

 

 

Auspices - Approvals 

                                                                         εοτ νέο λογότυπο  triathlon hellas  perifereia small

   

 

 

Bronze Sponsors

         minetta new moyseio  zagori  MICROSPORTblackmile maurten  bella frutta orserro  blue hunter melissa playmobil chrisfamily truebites poofmakers      koronakis
Media Sponsors

cosmote new   sporfm   irun  runfun  CYCLE365  action24  outdoor citykidsguide  bestnews Momad saronic2 foni2

         

 

 

Media & Strategic Communication Partners

innews swimbikerun  live coverage

 

Supporters

 

 vector  hrx   epilektoi imation  check a bike epedal  PROTYPO  diving geitonikon  hydrastrail marathonbikes