Η TRIMORE Sport Events, σε συνεργασία με το The Ellinikon Experience Park, αποφάσισαν να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, σ’ ένα ξεχωριστό event, με ένα πρωτότυπο σπορ, στο ξεκίνημα του Φθινοπώρου το πρωινό της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου.

Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά τη φετινή διοργάνωση!

Στο ξεκίνημα της δεύτερης 10ετίας του, το XTERRA Greece | Vouliagmeni, ανάμεσα στους 7 επιλεγμένους σε όλες τις Ηπείρους προορισμούς του XTERRA World Cup, απέκτησε ξεχωριστή υπόσταση υποδεχόμενο στις 26-28 Απριλίου στην ξεχωριστή Βουλιαγμένη, τους λάτρεις της περιπέτειας στη φύση.

Για δεύτερη χρονιά στο Χαλάνδρι δίνει αγωνιστική τριαθλητική πνοή σε αθλητές του σπορ στη Χειμερία Νάρκη τους.

Μια μικρή γιορτή στήθηκε στις εγκαταστάσεις του εξαιρετικού αθλητικού κέντρου (Κολυμβητήριο - Στάδιο Νίκ. Πέρκιζας) του Δήμου Χαλανδρίου, φιλοξενώντας σχεδόν 200 αθλητές με την καλλίτερή τους διάθεση, το χιούμορ και την ένταση, ώστε αυτή η αξέχαστη εμπειρία, να χαραχθεί ακόμη πιο βαθιά στο νου και την καρδιά τους.

Για σχεδόν 400 κολυμβητές από 45 χώρες, τους συνοδούς εκείνων και όλους τους τυχερούς που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις μια κολυμβητική πανδαισία στο παλιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων στις 22 και 23 Ιουνίου, η κολύμβηση Open Water και η μαγεία, ταυτίστηκαν στο όνομα του OCEANMAN Greece | Chania - Crete.

Ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης και η OCEANMAN Greece, σε μια εξαιρετική/υποδειγματική συνέργεια, συνδιοργάνωσαν την υπέροχη εκδήλωση και έθεσαν τα Χανιά, στο επίκεντρο της παγκόσμιας κολύμβησης Open Water.

Με σύνθημα “τρέχουμε και κολυμπάμε στα Χανιά, στην Ελλάδα μας”, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων και η OCEANMAN Greece, απηύθυναν κάλεσμα προς κάθε κατεύθυνση, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε αθλητές όλων των επιπέδων με την οικογένεια και την παρέα τους, να ζήσουν φέτος το ξεχωριστό, στα υπέροχα κάθε στιγμή του χρόνου.. Χανιά.

                                                                                                                

 logo oceanman

Η OCEANMAN, κάνοντας αισθητή την απουσία της το 2023 στην κολυμβητική Open Water παγκόσμια και εγχώρια κοινότητα, μετά μάλιστα από τη επιτυχή διοργάνωση του Παγκόσμιου Τελικού της OCEANMAN στο Ρέθυμνο το 2022, επιστρέφει από την TRIMORE Sport Events σε νέο τερέν, υποσχόμενη να συναρπάσει όλο τον πλανήτη! Το OCEANMAN Greece | Chania - Crete 2024, η 6η διοργάνωση OCEANMAN στην Ελλάδα (πλην του τελικού), ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Ιουνίου στα Χανιά της Κρήτης.

Σ’ ένα μήνα η ιστορία του OCEANMAN Greece ξαναξεκινά.

Μια καινούρια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία της, ανοίγει η OCEANMAN Swim, με τον ιδιαίτερα προκλητικό και δυναμικό αγώνα της στα Χανιά της Κρήτης από την OCEANMAN Greece. Νοιώθοντας ήδη την καρδιά των Χανίων να χτυπά στο ρυθμό της παγκόσμιας κολύμβησης Open Water, πυρετώδεις προετοιμασίες προμηνύουν το όμορφο, συναρπαστικό και ξεχωριστό που έρχεται.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης 10ετίας του, το XTERRA Greece | Vouliagmeni, ανάμεσα στους 7 επιλεγμένους σε όλες τις Ηπείρους προορισμούς του XTERRA World Cup, αποκτά ξεχωριστή υπόσταση και ετοιμάζεται να υποδεχθεί στη Βουλιαγμένη, τους λάτρεις της περιπέτειας στη φύση, στις 26-28 Απριλίου.

Το 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 μπαίνει στην τελική ευθεία και ανανεωμένο/βελτιωμένο ανοίγει τις εγγραφές του για να υποδεχθεί 300 αθλητές που είναι ή θα γίνουν Τριαθλητές!