Η στιγμή κατά την οποία η σκυτάλη της υπευθυνότητος, ευαισθητοποίησης και πρωτοβουλίας περνάει σε όλους τους κολυμβητές Open Water, υποβρύχιους αλιείς, δύτες (αυτόνομους και ελεύθερους), αλιείς αλλά και λουόμενους.. έφτασε.

The cooperation of 7 leading events in 7 countries invites athletes to discover the best SwimRun sceneries from the motherland of SwimRun, Sweden in the North, down to the majestic cliffs of the Portuguese Algarve in the south. The different locations feature local races with different flavour, local smell and culture with  authentic and individual organisers.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που οι ομορφιές της δεν σταματούν να σε γοητεύουν. Οι ευκαιρίες που σου δίνει δεν τελειώνουν ποτέ. Η φύση χαρίζει τόσο απλόχερα την φιλοξενία της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί κάθε αθλητική δραστηριότητα κι ένας από του βασικούς μας στόχους είναι να αναδείξουμε την χώρα μας και ως αθλητικό προορισμό.

Μαθητές εν δράσει για το περιβάλλον και τον αθλητισμό στην πρώτη διοργάνωση plogging στο Χαλάνδρι

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που τα παιδιά το χάρηκαν με την ψυχή τους, εξελίχθηκε η δράση του plogging, που οργάνωσε η δ/νση Παιδείας, Αθλητισμού &  Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με την εταιρεία Trimore, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Μια νέα -χειρουργικής ακρίβειας- επιχείρηση, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο της διαρκούς Περιβαλλοντικής δράσης Κοινωνικής Υπευθυνότητος Clean Ocean, την Παρασκευή 19 Μαΐου από την XTERRA Greece σε στενή και αγαστή συνεργασία με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Σε ένα όμορφο και φιλικό κλίμα οι συνδιοργανωτές του XTERRA Greece | Vouliagmeni πλέον, Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και XTERRA Greece, παρουσίασαν τις προθέσεις τους και έδωσαν τον παλμό του ξεχωριστού event που έρχεται στις 21-23 Απριλίου στην μοναδικής ομορφιάς Βουλιαγμένη.

Μια πρωτοφανής κινητοποίηση εκτυλίχθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου, από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με τη βοήθεια της Τεχνικής Κατασκευαστικής Εταιρείας ΤΕΚΑΛ Α.Ε. που παραχώρησε τον απαραίτητο πλωτό εξοπλισμό και τους πιστοποιημένους δύτες της Επίλεκτης Ομάδος Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, παραπλεύρως της νήσου Υδρούσας, έναντι Βούλας.

Ολοκληρώνοντας την πρώτη όμορφη 10ετία στην Ελλάδα, το XTERRA Greece | Vouliagmeni, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, εισήλθε στη νέα, πιο δυναμική, πιο εξωστρεφή, πιο περιπετειώδη και συμπεριληπτική εποχή του.

 

 Για 10η χρονιά και στο φυσικό του σπίτι τη Βουλιαγμένη από το 2016, έρχεται στις 21-23 Απριλίου το XTERRA Greece | Vouliagmeni να ξεκινήσει την Τριαθλητική χρονιά και να δώσει έμπνευση και παρακίνηση, για περισσότερη περιπέτεια στη φύση, τη θάλασσα και το βουνό. Το εξαιρετικό τερέν του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τόσο στο υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας στον όρμο της Βουλιαγμένης, όσο και στο ύψωμα πίσω από την πόλη στο Νότιο Υμηττό, αποτελούν εγγύηση μοναδικών και ανεξίτηλων εμπειριών για Έλληνες και ξένους αθλητές.