To In Pool TRIathlon, προσομοίωση ενός αγώνα Τριάθλου, σε κολυμβητήριο σε στατικό ποδήλατο spinning και κυρτό διάδρομο τρεξίματος, σε πυραμιδωτή ακολουθία.
Read more
Η κορυφαία διεθνής διοργάνωση Off Road TRIathlon/Auathlon, μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου πρωταθλήματος της XTERRA Planet. Τριήμερο αθλητικό - ψυχαγωγικό event με πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων / αθλημάτων στη Βουλιαγμένη - Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ
Read more
Το OCEANMAN είναι ο πρώτος & μεγαλύτερος διεθνής αγώνας κολύμβησης Open Water και ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Σχεδιασμένο από κολυμβητές για κολυμβητές, το εγχείρημα ξεκινά το 2015 και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο.
Read more
Η μεγάλη Κολυμβητική Πρόκληση στην Ανοικτή Θάλασσα της XTERRA Greece, σ’ ένα διήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα, στην Βούλα, Αθήνα - ΕΛΛΑΔΑ.
Read more
Ο πρωτοπόρος του περιπετειώδους SwimRun στην Ελλάδα, του αθλήματος αθλητών σε ζευγάρια δεμένα με σκοινί. Ιδιαίτερη πρόκληση σ’ ένα τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event για όλη την οικογένεια / παρέα, στο Ιστορικό νησί της Ύδρας, Αττική - ΕΛΛΑΔΑ
Read more
Αγώνας τρεξίματος στα Χανιά της Κρήτης που ξεκίνησε το 2015, ως μια διοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων (Σ.Δ.Υ.Χ.) με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης - Περιφερειακής Ενότητος Χανίων και του Δήμου Χανίων.
Read more

Ξεκινήσαμε το Φθινόπωρο του 2014 και δημιουργήσαμε την TRIMORE Sport Events.

Ακολουθώντας το όραμά μας, σχεδιάσαμε και πραγματοποιήσαμε μια σειρά από Premium Multisport Events σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, για όλη την οικογένεια / παρέα καθώς και όλα τα επίπεδα αθλητών από Elite/PRO Athletes μέχρι απλούς αθλούμενους αρχάριους και ερασιτέχνες - πρωτάρηδες

Επιλέγοντας να ενταχθούμε σε δράσεις αθλητικού (θεματικού) τουρισμού, δώσαμε έμφαση στην οργάνωση/ποιότητα, την ασφάλεια και την επιλογή εξαιρετικών προορισμών της χώρας μας, ως θέσεις διεξαγωγής των events μας.

Καταφέραμε γρήγορα να διακριθούμε γι’ αυτό (1st Place in RaceCheck evaluation 2016 & 2017, Sports Marketing Awards 2018 & 2019 - Bronze Medal ενώ μας αποδόθηκε ειδική βράβευση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου στις ετήσιες βραβεύσεις των καλλίτερων 2019).

Δημιουργήσαμε τα: TRIMORE Nafplio Triathlon, TRIMORE Syros Triathlon, TRIMORE SwimRun Hydra και κάναμε αθλητές, θεατές, εθελοντές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να μας αγαπήσουν, καθιστώντας όλοι μαζί τα events μας.. σημείο αναφοράς (Benchmark).

Το 2017 αναλάβαμε για τη χώρα μας μια ιδιαίτερα τιμητική εκπροσώπηση, διοργανώνοντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Off Road Τριάθλου XTERRA. Είμαστε πλέον η XTERRA Greece και μαζί με το πρωτάθλημα αυτό υλοποιούμε το όραμα της XTERRA για άθληση πιο κοντά στη φύση, στη χώρα μας με το XTERRA Open Water Swimming Challenge στην Αθήνα, ενώ μια σειρά από άλλα events XTERRA σχεδιάζονται και θα καινοτομήσουν.

Στα τέλη του 2018, η TRIMORE ανακοινώνει την δημιουργία του θεσμού TRIMORE Multisports TOUR, ως μια σειρά events που θα σχεδιάζει πλέον σε επιλεγμένες-ξεχωριστές για την ομορφιά τους περιοχές της Ελλάδος, συνεισφέροντας στην Τουριστική ανάπτυξη της χώρας και τον θεματικό - αθλητικό τουρισμό, παραλλήλως με την διαρκή προσπάθειά της να αναδείξει τις αξίες του αθλητισμού στους νέους κυρίως αλλά και τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των επιπέδων. Ανακοινώνει το XTERRA - Elatos Sports Experience, το TRIMORE M.T. Kastoria(Half & Olympic distance - ISOMAN sprint) το TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN, τη συνεργασία με τον εκπληκτικό αγώνα Wave Running Powered by TRIMORE και άλλα που θα ακολουθήσουν με ξεχωριστή θέση στο Obstacle Swimming στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Το 2019 ξεκινήσαμε την εκπροσώπηση του ISOMAN equalized Triathlon στην Ελλάδα και είμαστε η ISOMAN Hellas επίσης.

Εργαστήκαμε σκληρά δίπλα στους χορηγούς μας, τους βασικούς αρωγούς των προσπαθειών μας, εκείνους που μας στήριξαν και σήμερα είναι κοντά μας μεγάλες Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες, ακολουθώντας πιστά το όραμά μας και συνεισφέροντας τα μέγιστα σε αυτό. Σκεφτόμαστε για κείνους και δημιουργούμε προϋποθέσεις βέλτιστης προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών τους, παραλλήλως με την ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού σε νέους κυρίως ανθρώπους.

Το σύνολο των υφιστάμενων χορηγών μας, είναι κοντά μας από την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν μαζί μας απολαμβάνοντας τα οφέλη της καθιέρωσης δίπλα στον εκάστοτε θεσμό δημιουργήσαμε.

Έχουμε ένα δυναμικό πλάνο για το μέλλον και χρειαζόμαστε δίπλα μας αθλητές, οικογένειες, παρέες, φορείς, εταιρείες με όραμα, αξίες και στρατηγική κοινωνικής ευθύνης, για να το κάνουμε πραγματικότητα. Δεν θα χάσουμε ποτέ το στόχο μας, να κοιτάζουμε το μέλλον στα μάτια και να δίνουμε όλο μας το πάθος και την αφοσίωσή μας στην επίτευξη της βέλτιστης εμπειρίας σ΄εκείνους που μας εμπιστεύονται -απ’ όποια σκοπιά-.

Μέσω των events που σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε, απευθυνόμαστε σε αθλητές όλων των επιπέδων με τις οικογένειες/παρέες τους, οι οποίοι ολοένα και πιο πολύ αναζητούν διέξοδο σε δράσεις τέτοιου περιεχομένου.

Έχουμε την ξεκάθαρη πεποίθηση ότι τα events μας μπορούν να προσθέσουν πραγματική αξία σε όλους εκείνους που επιλέγουν να τα ζήσουν.

We are professionals

Constantinos Mitropapas
CEO | TRIMORE-XTERRA Race Director
George Chanoumis
Technical Manager
Maria Kouroupi
Organizations Manager
Katerina Voutsa
Back Office Support

TRIMORE Multisports Tour Videos

Clean Ocean Videos