Date Hydra 24

 

19

Διάλεξε το ζευγάρι σου με σύνεση!

Το SwimRun, παρόλο που συντίθεται από το κολύμπι και το τρέξιμο, είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστό και συναρπαστικό και ανοίγει έναν καινούριο κόσμο στα multisports. Τον κόσμο του “μαζί στα πολύ δύσκολα”!

Είναι το σπορ που απαιτεί να αποκτήσεις, πριν ασχοληθείς καν μαζί του, με ένα νέο mind set. Πέρα από την εκγύμναση του σώματος, σου ζητά να επενδύσεις πολύ, στην εκγύμναση του νου! Όποιος το υποτιμήσει αυτό, θα το μετανιώσει και μάλιστα πάνω στον αγώνα, χωρίς βαλβίδα εκτόνωσης, χωρίς εύκολες λύσεις, πολλές φορές… οδυνηρά!

Ειδοποιός διαφορά του σπορ είναι η απόφαση να αγωνιστείς έχοντας δίπλα σου έναν ισότιμο συνεργάτη/συναθλητή. Δεμένοι μαζί, διεκδικείτε την κοινή προσπάθεια, τη δυνατή εμπειρία, τον αξέχαστο τερματισμό, την ανεξίτηλη συναισθηματική φόρτιση.

Πώς μπορείς να κάνεις τη σωστή επιλογή του συναθλητή σου;

Δεν είναι μια άπαξ επιλογή, μία συνεργασία σε έναν αγώνα και τέλος. Είναι μία δέσμευση σε μία κοινή προσπάθεια, περιλαμβανομένης της προετοιμασίας και της ισομερούς μοιρασιάς του συναισθήματος επίτευξης της υπέρβασης στο τέλος!

Την επιλογή, ασφαλώς θα την κάνεις μόνος σου. Για να σε βοηθήσουμε, όμως, να κάνεις τη σωστή, συγκεντρώσαμε εδώ το απόσταγμα της εμπειρίας εκείνων που το έκαναν πριν από εσένα:

 • Βρες τον άνθρωπο που σου ταιριάζει ως χαρακτήρας. Όχι εκείνον που τον έχεις του χεριού σου, εκείνον στον οποίο μπορείς να επιβληθείς, εκείνον στον οποίο μπορείς να φορτώσεις ένα όχι ωραίο αποτέλεσμα.
 • Αν οι αθλητές είναι περίπου ίδιου επιπέδου στα δύο σπορ, βοηθά σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές έχει αποδειχθεί ότι το ιδανικό ζευγάρι προέκυψε από περίπου ίδιο επίπεδο, με ελαφρύ προβάδισμα του ενός στο κολύμπι και του άλλου στο τρέξιμο. Αυτό προσδιόρισε τον εμψυχωτή στην κάθε φάση (ο ελάχιστα δυνατότερος, που εναλλάσσεται όμως και εκτονώνονται εντάσεις και εγωισμοί) και τελικά πέτυχε ανώτερο αποτέλεσμα στο ζευγάρι από το αναμενόμενο, βάσει συνδυασμού ατομικών επιδόσεων (αν το είχαν κάνει ατομικά και υπολογίζαμε το Μ.Ο.).
 • Βρες τον συνεργάτη σου γρήγορα (σε σχέση με τον αγώνα-στόχο) και καταστρώστε σχέδιο προπονήσεων. Οι κοινές προπονήσεις είναι που εξελίσσουν το ζευγάρι, τόσο στην εξάσκηση όσο και στο ταίριασμα χαρακτήρων.
 • Ορίστε το στόχο σας. Συγκεκριμένος, μετρήσιμος, επιτεύξιμος. Συζητήστε τον. Βρείτε δύναμη, οραματιστείτε τους εαυτούς σας να τον πετυχαίνουν! Είναι χρήσιμες αυτές οι εμπειρίες, όταν ανασύρονται τη στιγμή της τελικής προσπάθειας.
 • Δεσμευτείτε στο στόχο και την κοινή προσπάθεια. Οι σειρήνες θα είναι πολλές στην πορεία και εσείς οφείλετε να τιμήσετε την επιλογή σας (χορηγοί, άλλες προτάσεις, λόγια τρίτων, κλπ).
 • Μη δεσμευτείτε για περισσότερο από έναν αγώνα. Έχει περισσότερες πιθανότητες να αποτύχει η δέσμευση αυτή από εκείνες της εκ νέου δέσμευσης μετά την επίτευξη. Δεν είναι καλός σύμβουλος κατά τη διάρκεια του αγώνα η μεγαλύτερη δέσμευση.
 • Προσηλωθείτε στο στόχο. Προπονητικά και ψυχολογικά.
 • Ζήστε το μαζί στο έπακρο.
 • Μετά τον αγώνα, χειριστείτε το επίτευγμα ως κοινό και όχι ως ατομικό, ακόμη και αν ο ένας έχει χορηγό, ακόμη και αν είναι προαποφασισμένο να μην συνεχίσει αυτή η συνεργασία, ακόμη και αν η επίδοση του ενός δεν ήταν η αναμενόμενη και δυσκόλεψε τον άλλο. Σας αξίζει ισόποσα και από μόνο του αυτό σημαίνει κάτι γενικότερα.
 • Πριν αποφασίσετε αν θα το επαναλάβετε, λύστε όσα προέκυψαν στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά κυρίως του αγώνα. Αξιοποιήστε την περιουσία που αποκτήθηκε.
 • Έχουν γεννηθεί πολύ δυνατές φιλίες μέσα από τέτοιες εμπειρίες!

191116J0038

Η TRIMORE μπορεί να σε βοηθήσει να βρείτε έναν συναθλητή και να ζήσετε την εμπειρία του SWIMRUN Hydra.

Στείλτε απλά τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και άμεσα η διοργάνωση θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

        20   16   18

Organization / Co - Organization

 kedy TRIMORE  ydraikos perifereia

 

Strategic Partners
 ETEM Stratigikoi Elval Stratigikoi
                        REDBULL

 

Athletic Sponsors

                                                                                                                       ARK athletic1 ARK athletic2

                                                                                                                                            Coros Athletic

 

 

 

Golden Sponsor 

 lenovo

Travel Sponsor

 hellenicseaways

 

 

 

Auspices - Approvals 

                                                                            εοτ νέο λογότυπο  triathlon hellas  perifereia small

   

Bronze Sponsors

              MINETTA Bronze ιαμυ Zagori Xrysoi Microsport BronzeBlackmile  koronakis  melissa  BellaFruta Bronze Orser0 Bronze Poufmakers Bronze Stefanouri Hydra Bronze  

Maurten BronzeΚaramolegkos Bronze serbetia bronze ευ bakery  nakas rentals new

 

Media Sponsors

cosmote new sporfm irun runfun CYCLE365  action24 citykidsguide bestnews saronic2foni2 DayNight Asimenios Nomad Media iso100 mEDIA RunNBeat Media FlashNews Media Athlitiko Media Patris Media TA NEA Media Go outdoor Media

         

 

Media & Strategic Communication Partners

innews swimbikerun live coverage

 

 

Supporters 

 vector hrx epilektoi imation check a bike epedal PROTYPO  diving  hydrastrail marathonbikes