Από το παλαιό δημαρχείο Χαλανδρίου και από το δήμαρχο της πόλης Συμεών Ρούσσο, δόθηκε το λάκτισμα για την πιο εκρηκτική μορφή Τριάθλου στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Χαλάνδρι, και μάλιστα καταμεσής του Χειμώνα. Δίπλα του, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής καθώς και ο επικεφαλής της TRIMORE Sport Events Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, οι οποίοι εργάστηκαν τους τελευταίους 4 μήνες από κοινού μαζί με τις ομάδες τους, για το συντονισμό και την οργάνωση αυτού του δύσκολου εγχειρήματος.

 

Πρόκειται για το 1ο In Pool TRIathlon Chalandri 2023, το οποίο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου, θα προσφέρει στιγμές έντασης, ενθουσιασμού αλλά και μύησης στο σπορ του Τριάθλου, σ’ εκείνους που θα έρθουν να το ζήσουν, ως συμμετέχοντες ή θεατές, στο κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου – «Ν. Πέρκιζας».

 

Με στόχο, η αθλητική και ψυχαγωγική αυτή εκδήλωση να ενεργοποιήσει πρώτα τους κατοίκους της πόλης, της ευρύτερης Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος, μ’ ένα πρόγραμμα πλούσιο σε δράση για όλες τις ηλικίες και επίπεδα αθλητών, προσκαλούμε τους ενήλικες να συμμετάσχουν στο κυρίως αγώνισμα του In Pool TRIathlon, αλλά και τους μικρούς μας φίλους να πάρουν μέρος σε μια σειρά δραστηριοτήτων πνεύματος και σώματος, που θα συναρπάσουν.

Πιστό στον αρχικό του στόχο, το In Pool TRIathlon επιχειρεί να δώσει το «βάπτισμα του πυρός» σε αθλητές που επιθυμούν για πρώτη φορά να δοκιμάσουν το συναρπαστικό αυτό σπορ, το οποίο σίγουρα θα λατρέψουν.
Δεδομένου ότι δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός (ποδήλατα, κράνη, ειδικά παπούτσια ποδηλάτου κλπ.) και ιδιαίτερη προετοιμασία, δίνεται δυνατότητα συμμετοχής σε κάθε τολμηρή/ό, με μόνο εξοπλισμό το μαγιό, τα γυαλάκια και την πετσέτα/μπουρνούζι.

Το μαγικό βέβαια στο In Pool TRIathlon είναι ότι στις ίδιες σειρές αθλητών, χωρίς καμία διάκριση ή προτεραιότητα, θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους τελικούς του απογεύματος της Κυριακής, οι δυνατοί αθλητές του σπορ, προσφέροντας πέραν του θεάματος, έμπνευση και παρακίνηση στον ευγενικό ανταγωνισμό και στα αθλητικά ιδεώδη.

Είκοσι (20) σειρές προκριματικών Τριάθλου -των 10 αθλητών κάθε φορά-, το Σάββατο από τις 09:00 μέχρι τις 20:40 και 5 σειρών την Κυριακή το πρωί από τις 09:00 έως τις 12:00, θα διεκδικήσουν θέση ανάμεσα στους 10 γρηγορότερους αθλητές κάθε φύλου, που θα απαρτίσουν το απόγευμα μεταξύ 18:00 - 19:00 τους τελικούς γυναικών και ανδρών.

Το ποδηλατικό σκέλος, θα πραγματοποιηθεί με εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, που διαθέτει ο συνεργάτης εξοπλισμού της TRIMORE Sport Events, Cycle Box.

 

Το συμπληρωματικό πρόγραμμα για τα παιδιά

Η όλη εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο παράλληλο και συμπληρωματικό πρόγραμμα για παιδιά, με το αθλητικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στις σκυταλοδρομίες κολύμβησης καθώς και το Swim Together, το μεσημέρι της Κυριακής 12:00 - 14:00.

 Στο χώρο του κολυμβητηρίου, με φόντο το In Pool TRIathlon, θα διεξάγονται παράλληλα, το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής: Kids Aqua Games, Kids Aqua Yoga από την Αριάδνη Οικονομίδη (Yoga Instructor), ποδηλατική βραδυπορία, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σκάκι σε παράλληλα γήπεδα από τον τοπικό Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου, συναρπάζοντας τους μικρούς αλλά και τους γονείς τους.

 

 330754225_733656128317605_2844961513496402028_n.jpg

 

Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου: «Ο Δήμος Χαλανδρίου στηρίζει σταθερά τον Αθλητισμό με σημαντικές διοργανώσεις και μεγάλες επενδύσεις»

«Ο Δήμος Χαλανδρίου στηρίζει με κάθε μέσο τον αθλητισμό, τόσο με επενδύσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ, από το 2014, όπως αυτή που έχει γίνει στο κολυμβητήριο του αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας» -το οποίο θα φιλοξενήσει και τη διοργάνωση του Τριάθλου- όσο και με σημαντικές διοργανώσεις, οι οποίες προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη, φέρνουν τους συμπολίτες μας κοντά και εμπνέουν τα παιδιά της πόλης. Με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο πάθος στηρίζουμε και την πρώτη διοργάνωση Tριάθλου στην πόλη μας. Φιλοδοξούμε μάλιστα η διοργάνωση να αποτελέσει θεσμό για το Χαλάνδρι και να βρει τη θέση της ανάμεσα στα άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που γίνονται στην πόλη μας, όπως ο Αγώνας Δρόμου της Ρεματιάς και ο χριστουγεννιάτικος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου», υποστήριξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής, σημείωσε από την πλευρά του: «Ένας ακόμη αθλητικός θεσμός, με πλούσιες παράλληλες δραστηριότητες για παιδιά, έφτασε στην πόλη μας προκειμένου να προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες προς τους πολίτες του Χαλανδρίου για άθληση. Έτσι μετά τον Χριστουγεννιάτικο νυχτερινό αγώνα “Chalandri Run the Christmas Run”, τον Αγώνα δυναμικού βαδίσματος με ζώα συντροφιάς “Κυνηγώντας την ουρά μας”, το “Χαλάνδρι Bravo”, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 για τα Γυμνάσια της πόλης με την ονομασία “Πειρατικό κάλεσμα”, οι Χαλανδραίοι θα γνωρίσουν το συναρπαστικό και όλο και πιο αναπτυσσόμενο αγώνισμα του Tριάθλου».

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE Sport Events - XTERRA Greece, δήλωσε: «Η στιγμή που περιμέναμε, έφτασε. Τρεις μέρες μας χωρίζουν από την έναρξη ενός νέου θεσμού στο Χαλάνδρι, ο οποίος στην αρχή κάθε επόμενου έτους, θα δίνει το έναυσμα της τριαθλητικής χρονιάς. Είμαστε σίγουροι ότι και άλλες πόλεις της Ελλάδος θα ακολουθήσουν σε αυτό το νέο ρεύμα Τριάθλου, παρακινώντας και άλλους αθλητές να δοκιμάσουν το υπέροχο αυτό σπορ και να εισέλθουν στην συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα, αναλαμβάνοντας ρόλο κοιτίδας ανάπτυξης του σπορ. Αναμένουμε παράλληλα, να δούμε και τους δύο τελικούς της Κυριακής, με τα δυνατά ονόματα του χώρου αλλά και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει! Ανυπομονούμε να δούμε χαμογελαστά πρόσωπα να συγκεντρώνονται και πάλι μαζί, σε αθλητικό κλίμα και πνεύμα, δίνοντας έμπνευση στους πιτσιρικάδες που αύριο θα αποτελέσουν την κεντρική σκηνή του σπορ το οποίο τόσο αγαπάμε!».

 

 

 Logo_IPTC.jpg

Διοργάνωση - Συνδιοργάνωση:   TRIMORE Sport Events, Δήμος Χαλανδρίου

 

Στρατηγικοί Συνεργάτες:      ELVAL Colour, ETEM

 

Χρυσοί Χορηγοί:                  ΕΚΚΑ Mercedes, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

 

Αθλητικοί Χορηγοί:              TURBO, On Shoes, Corros

 

Χάλκινοι Χορηγοί:               Ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑ, Orcero - Bella Frutta, Microsports, Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PlayMobil, PoufMakers, Maurten

 

Χορηγός Εξοπλισμού:              Cycle Box

 

Αιγίδες - Εγκρίσεις:             Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ),

 

Περιφέρεια Αττικής - Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού

 

Media Partners:                  In News, SwimBikeRun.gr, LiveCoverage.gr

 

Σταθεροί συνεργάτες:          Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, Protypo, Marathon Bikes, Vector, HPX, 1MATION, Check A Bike, Ε-pedal tours, Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου, Fysio, Ariadni Oikonomidi

-------------

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

Website

 

www.chalandri.gr

Facebook

https://www.facebook.com/chalandri.gr

Instagram

 

@dimoschalandriou

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η TRIMORE, brand της diaplouss.s.d.a. Ltd, δημιουργήθηκε το 2014 και αναπτύσσει όλο το business unit: Premium Sport Events Organizing. Έχει σχεδιάσει το Nafplio Triathlon (2015), το Syros Triathlon (2016) και απέκτησε την εκπροσώπηση της XTERRA στην Ελλάδα (2017). Έκτοτε, ως XTERRA Greece, διοργανώνει τον μοναδικό αγώνα Off Road Τριάθλου στην Ελλάδα, μέρος του European & World Tour της XTERRA Planet και προκριματικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA της Χαβάης στο τέλος κάθε έτους. Παράλληλα, διοργανώνει την περίφημη κολυμβητική συνάντηση ανοικτής θαλάσσης XTERRA Open Water Swimming Challenge. Σχεδίασε και υλοποίησε τον πρώτο αγώνα SwimRun της Ελλάδος, στην Ύδρα (2018) και απέκτησε την εκπροσώπηση στη χώρα μας του ISOMAN Triathlon Equalized (2018), διοργανώνοντας για πρώτη φορά το 2019 στην Καστοριά και στο Ρέθυμνο, αγώνες Sprint ISOMAN και το 2020 Quarter ISOMAN στο Ρέθυμνο. Το ξεκίνημα του 2021 βρήκε την TRIMORE, παράλληλα ως XTERRA Greece, ISOMAN Hellas και SwimRun Hellas, με πλήθος βραβεύσεων, διακρίσεων και αναγνωρίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό ως φορέας θεματικού - αθλητικού τουρισμού, απευθυνόμενη σε όλα τα επίπεδα αθλητών και ηλικιών, έχοντας στο ιστορικό της 26 άκρως επιτυχημένα events, σε εξαιρετικές περιοχές της Ελλάδος, οι οποίες συνθέτουν το TRIMORE Multisports TOUR: Ναύπλιο, Σύρος, Χαλκιδική, Βουλιαγμένη, Ύδρα, Βάρκιζα, Ξάνθη, Καστοριά, Ρέθυμνο και με καθιερωμένο το μότο: Being More Adventurous! Τον Ιούλιο του 2021 η TRIMORE για μια ακόμη φορά καινοτόμησε σχεδιάζοντας και πραγματοποιώντας το 1ο In Pool TRIathlon, ανοίγοντας νέα προοπτική στο άθλημα του Τριάθλου. Στο πλαίσιο Κοινωνικής Υπευθυνότητας, τον Οκτώβριο του 2022, μια Περιβαλλοντική δράση με την ονομασία Clean Ocean, σχεδιάστηκε και έκανε το πρώτο βήμα στο νησί της Υδρούσας στην περιοχή της Βούλας, επιχειρώντας τον καθαρισμό των βυθών της θάλασσας από τα ελαστικά οχημάτων.