Σε ένα όμορφο και φιλικό κλίμα οι συνδιοργανωτές του XTERRA Greece | Vouliagmeni πλέον, Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και XTERRA Greece, παρουσίασαν τις προθέσεις τους και έδωσαν τον παλμό του ξεχωριστού event που έρχεται στις 21-23 Απριλίου στην μοναδικής ομορφιάς Βουλιαγμένη.

 

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και η ομάδα της XTERRA Greece με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους παρουσίασαν τους πυλώνες ανανέωσης του event στα 10α γενέθλιά του στη χώρα μας, σ’ έναν προορισμό Τουριστικής - Αθλητικής εμπειρίας ο οποίος πλέον δεν είναι μόνο Ελλάδα, αλλά συγκεκριμένα: Ελλάδα – Βουλιαγμένη.

 

_5015106_20230406_2090172692.jpg

Προτάσσοντας ❶ το αναβαθμισμένο και συναρπαστικό θέαμα εντός της οργανωμένης πλαζ Βουλιαγμένης που αποτελεί και το Αθλητικό χωριό της διοργάνωσης (κολύμπι εμπρός της πλαζ, διαδρομή εντός του μικρού άλσους της πλαζ, ζώνη αλλαγής με όλη τη δράση, ζώνη τερματισμό και αποκατάστασης αλλά και ειδική ποδηλατική διαδρομή με ξύλινες ράμπες ανάβασης - κατάβασης και πλάγιας ποδηλάτισης), ❷ το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για πρώτη φορά στο Off Road TRIathlon στη μεγάλη απόσταση ❸ το παιδικό Τρίαθλο το οποίο για πρώτη φορά επίσης εντάσσεται ως ξεχωριστός αγώνας σε διαφορετική μέρα, στη διοργάνωση και ❹ ακόμη πιο χωμάτινη εκτός δρόμου διαδρομή στον κυρίως TRIathlon/Aquathon αγώνα στα βουνά/δάση Πευκωτό και Φασκομηλιά του Νοτίου Υμηττού..

Το 10o XTERRA Greece Vouliagmeni Off Road TRIathlon/Aquathlon 2023, υπόσχεται να προσφέρει ανεξίτηλες συγκινήσεις σε αθλητές και θεατές που θα επιλέξουν να ζήσουν περισσότερο στη φύση και τον αθλητισμό το Σαββατοκύριακο εκείνο.

 

_5015139_20230406_1627262624.jpg

Τους ομιλητές συμπλήρωσαν ο Γιώργος Χανούμης, Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα και υπεύθυνος για την υπέροχη, δυναμική και συναρπαστική διαδρομή στο βουνό, ο εκπρόσωπος της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Νίκος Κοσμάς δίνοντας το δυναμικό στίγμα και τη γραμμή της Ομοσπονδίας με έμφαση στο παιδικό Τρίαθλο που αποτελεί και το μέλλον, οι αθλήτριες που πρόκειται να ζήσουν την εμπειρία Ινώ Στεφανή και Λόϊς Κατσέλη, ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η ξεχωριστή δημοσιογράφος και TRIMORE Insider, Γκρέτα Λυμπεροπούλου, η οποία και ανέγνωσε χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πέραν του πλήθους των δημοσιογράφων, χορηγών και ενδιαφερομένων, εκπρόσωποι της Ευ ζην, το IRONMAN της οποίας επίσης οργανώνεται στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Τα αθλητικά ρολόγια Coros και τα ελαστικά οχημάτων Continental Tyres νέοι χορηγοί της διοργάνωσης, καινοτόμησαν και προσέφεραν προς τους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν, με κλήρωση δώρα υψηλής αξίας (ένα ρολόι και μια τετράδα ελαστικά).

 

_5015177_20230406_1280290013.jpg

 

Παρακολουθήστε τη Live αναμετάδοση της εκδήλωσης όπως πραγματοποιήθηκε καθώς και μια μικρή σύνοψη των ομιλιών. Επίσης, βρείτε φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης.

Οι εγγραφές παραμένουν ανοικτές και πραγματοποιούνται μέσω του website.

 

 

Διοργάνωση - Συνδιοργάνωση:      XTERRA Greece - Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Στρατηγικοί Συνεργάτες:                ELVAL Colour, ETEM

 

Χρυσοί Χορηγοί:                              Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)

 

XTERRA Europe Official Sponsors:  Zoggs, Elleerre, Vittoria

 

Αθλητικοί Χορηγοί:                         On Shoes, Coros

 

Ασημένιοι Χορηγοί:                        Lenovo, Continental

 

Χάλκινοι Χορηγοί:                           ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, Καραμολέγκος, Orcero - Bella Frutta, Blackmile, Microsport, Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PlayMobil, PoufMakers, Maurten, TRIM Hellas, Ξυλοκατασκευή κήπου, Camper Club

 

Αιγίδες - Εγκρίσεις:                         Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ), Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ)

 

Media Partners:                               In News, SwimBikeRun.gr, LiveCoverage.gr

 

Σταθεροί συνεργάτες:                     Marathon Bikes, Ακτή Βουλιαγμένης, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, Εθελοντές            

                                                  Δασοπυροσβέστες Νοτίου Υμηττού, Melissa Kikizas, Mελιδώνιες Γεύσεις, Imation, One Zipper, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών, Check A Bike, ΙΕΚ Αναβύσσου, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Mud Nomads, Polaris, Ν.Ο.Κ.Β., Vector, HPX, Protypo Exclusive, Ostracon Recovery, Metron Stages, Ζάχος Grill, KENNY, ΦΥΣΙΟ, The Inventors, Metron Stages

Υποστηρικτές Φιλοξενίας:              Vouliagmeni Suites, Athenian Riviera Hotel & Suites, Stefanakis Hotels & Apartments, Apollonia Hotel Apartments, SeaView Hotel, Blue Pine Residences

-------------

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η TRIMORE, brand της diaplouss.s.d.a. Ltd, δημιουργήθηκε το 2014 και αναπτύσσει όλο το business unit: Premium Sport Events Organizing. Έχει σχεδιάσει το Nafplio Triathlon (2015), το Syros Triathlon (2016) και απέκτησε την εκπροσώπηση της XTERRA στην Ελλάδα (2017). Έκτοτε, ως XTERRA Greece, διοργανώνει τον μοναδικό αγώνα Off Road Τριάθλου στην Ελλάδα, μέρος του European & World Tour της XTERRA Planet και προκριματικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA της Χαβάης στο τέλος κάθε έτους. Παράλληλα, διοργανώνει την περίφημη κολυμβητική συνάντηση ανοικτής θαλάσσης XTERRA Open Water Swimming Challenge. Σχεδίασε και υλοποίησε τον πρώτο αγώνα SwimRun της Ελλάδος, στην Ύδρα (2018) και απέκτησε την εκπροσώπηση στη χώρα μας του ISOMAN Triathlon Equalized (2018), διοργανώνοντας για πρώτη φορά το 2019 στην Καστοριά και στο Ρέθυμνο, αγώνες Sprint ISOMAN και το 2020 Quarter ISOMAN στο Ρέθυμνο. Το ξεκίνημα του 2021 βρήκε την TRIMORE, παράλληλα ως XTERRA Greece, ISOMAN Hellas και SwimRun Hellas, με πλήθος βραβεύσεων, διακρίσεων και αναγνωρίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό ως φορέας θεματικού - αθλητικού τουρισμού, απευθυνόμενη σε όλα τα επίπεδα αθλητών και ηλικιών, έχοντας στο ιστορικό της 27 άκρως επιτυχημένα events, σε εξαιρετικές περιοχές της Ελλάδος, οι οποίες συνθέτουν το TRIMORE Multisports TOUR: Ναύπλιο, Σύρος, Χαλκιδική, Βουλιαγμένη, Ύδρα, Βάρκιζα, Ξάνθη, Καστοριά, Ρέθυμνο και με καθιερωμένο το μότο: Being More Adventurous! Τον Ιούλιο του 2021 η TRIMORE για μια ακόμη φορά καινοτόμησε σχεδιάζοντας και πραγματοποιώντας το 1ο In Pool TRIathlon, ανοίγοντας νέα προοπτική στο άθλημα του Τριάθλου. Στο πλαίσιο Κοινωνικής Υπευθυνότητος, τον Οκτώβριο του 2022, μια Περιβαλλοντική δράση με την ονομασία Clean Ocean, σχεδιάστηκε και έκανε το πρώτο βήμα στο νησί της Υδρούσας στην περιοχή της Βούλας, επιχειρώντας τον καθαρισμό των βυθών της θάλασσας από τα ελαστικά οχημάτων.