Η Ελλάδα είναι μία χώρα που οι ομορφιές της δεν σταματούν να σε γοητεύουν. Οι ευκαιρίες που σου δίνει δεν τελειώνουν ποτέ. Η φύση χαρίζει τόσο απλόχερα την φιλοξενία της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί κάθε αθλητική δραστηριότητα κι ένας από του βασικούς μας στόχους είναι να αναδείξουμε την χώρα μας και ως αθλητικό προορισμό.

 

 

341144434 610354367632600 2793308071895781665 n

 

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει κάθε εποχή, πανέμορφα μέρη τόσο στα νησιά όσο και στην ηπειρωτική χώρα, αφήνοντας το μυαλό του να ταξιδέψει και το σώμα του να βιώσει αξέχαστες αθλητικές εμπειρίες! Ας μην ξεχνάμε ότι στην Αρχαία Ελλάδα γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η ιδέα του «εὖ ἀγωνίζεσθαι».

Η Ελλάδα προσφέρει άπειρες δυνατότητες για αθλήματα. Η χώρα μας είναι η θάλασσα, τα βουνά της, τα ποτάμια της, τα δάση της. Κάθε εποχή δίνει την ευκαιρία για περιπέτεια σε κάθε λάτρη των αθλητικών δραστηριοτήτων. Απολαύστε διάφορες αθλητικές δραστηριότες όπως πεζοπορία, καταδύσεις, ράφτινγκ, θαλάσσιο καγιάκ, αναρρίχηση, σκι, γκολφ, ιστιοπλοΐα, εξερεύνηση σπηλαίων, διάσχιση φαραγγιών, ιππασία και άλλα πολλά.

Είναι κάποιος λάτρης των αθλημάτων εδάφους; Θα εντυπωσιαστεί κάνοντας ορειβασία στον Ταΰγετο, ιππασία στο Πήλιο, αναρρίχηση στα Μετέωρα, βόλτα με το ποδήλατο στο Ρέθυμνο. Αν πάλι δεν μπορεί να αντισταθεί σε έναν υδάτινο παράδεισο, θα τον συνεπάρουν οι καταδύσεις στα κρυστάλλινα νερά της Λέρου, το rafting στον πoταμό Boϊδομάτη ή το canoe kayak στον Πηνειό. Ο ταξιδιώτης που προτιμάει έναν πιο περιπετειώδη και αρκετά ρομαντικό τρόπο να γνωρίσει από ψηλά τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας, η καλύτερη επιλογή είναι τα αθλήματα αέρος.

Στην Ελλάδα κάθε ταξιδιώτης και κάθε αθλητής μπορεί να δώσει το ραντεβού με την περιπέτεια και την αθλητική εμπειρία, επιλέγοντας να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί και η χώρα μας είναι βέβαιο ότι θα τον δικαιώσει!