Το 2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024 μπαίνει στην τελική ευθεία και ανανεωμένο/βελτιωμένο ανοίγει τις εγγραφές του για να υποδεχθεί 300 αθλητές που είναι ή θα γίνουν Τριαθλητές!

 Εικόνα1

Το κλειστό Δημοτικό κολυμβητήριο Νίκ. Πέρκιζας, το οποίο τον περασμένο Φεβρουάριο αποτέλεσε επί 2 ημέρες, το αγωνιστικό τερέν της πόλης χωρίς θάλασσα ή λίμνη, που πραγματοποίησε αυτή την ξεχωριστή εκδοχή Τριάθλου, πρόκειται να αποτελέσει και πάλι τον δυνατό χτύπο της καρδιάς του Τριάθλου το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2024. Η διοργάνωση που κατάφερε κατά 50% να προσελκύσει νέους αθλητές στο σπορ του Τριάθλου για δεύτερη φορά, αναμένετε να προσελκύσει εκ νέου αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, αποτελώντας μια αθλητική γιορτή έντασης, αθλητικού πνεύματος και διασκέδασης - ψυχαγωγίας συνεχούς έντασης επί 38 περίπου ώρες!

Ο Δήμος Χαλανδρίου, συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, σε μια διαρκή προσπάθεια να αξιοποιήσει τα αθλητικά κέντρα που διαθέτει και να δώσει ευκαιρίες ανάπτυξης όλων των σπορ στους Δημότες του αλλά και τους πιθανούς επισκέπτες των αθλητικών του κέντρων, καινοτομώντας και πάλι, μετατρέπει το κλειστό κολυμβητήριο και το παράπλευρο στάδιό του, σε τερέν Τριάθλου και πηγή έμπνευσης σε αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών.

Η TRIMORE Sport Events σε συνεργασία με το Δήμο και τη διοίκηση/εργαζομένους του κολυμβητηρίου - σταδίου, προχώρησαν σε σειρά βελτιώσεων του αθλητικού περιεχομένου του αγώνα, ώστε με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, περισσότεροι συμμετέχοντες να χαρούν το δυναμικό και συναρπαστικό σπορ και ασφαλώς να γεμίσουν οι κερκίδες με λάτρεις της άθλησης και των σπορ. Ο Δήμος Χαλανδρίου, καλεί τους Δημότες του, ως οικοδεσπότες αυτής της ξεχωριστής γιορτής, να επιφυλάξουν με την παρουσία και τον ενθουσιασμό τους, μεγάλες και αξέχαστες συγκινήσεις σε κάθε συμμετέχοντα, ανεξαρτήτως αν διεκδικεί την πρόκριση στην τελική φάση της Κυριακής ή επιδιώκει να ξεπεράσει προσωπικά όρια και αναστολές, κάνοντας την υπέρβαση. Το ραντεβού λοιπόν έχει ήδη δοθεί και τόσο οι αθλητές μπορούν να ξεκινήσουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στη σειρά της επιθυμίας τους όσο οι θεατές να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους ώστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία να ξεσηκώσει τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.

 DSC7429

Στο πλαίσιο της ανανέωσης, οι εγγραφές πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας της TicketMaster και οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν απ’ ευθείας κατά την καταχώρηση των στοιχείων τους, την ώρα και την ημέρα που επιθυμούν να αγωνιστούν, σταδιακά συμπληρώνοντας τις 25 σειρές των 12 κάθε φορά αθλητών, ανεξαρτήτως φύλου.

Οι σειρές και το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα, έχουν ως εξής:

programma in pool

Το In Pool TRIathlon 7,8k (συνολικής απόστασης 7,8 χιλιομέτρων), αποτελείται από τα τρία σπορ πυραμιδωτή διάταξη, ώστε να είναι παρακολουθήσιμη από την κερκίδα η εξέλιξη και εύκολα διακριτό ποιος αθλητής προηγείται.

in pool

Παραλλήλως ή στα κενά του κυρίως αγώνα ενηλίκων, πλήθος παιδικών δραστηριοτήτων πρόκειται να πραγματοποιηθούν, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν το σκάκι σε παράλληλα γήπεδα από τον Σκακιστικό Σύλλογο Χαλανδρίου, Kids Aqua Games, Kids Aqua Yoga, ποδηλατική βραδυπορία καθώς και σκυταλοδρομίες κολύμβησης και το Swim Together, δίνοντας στους μικρούς φίλους την παρακίνηση της άσκησης σώματος και πνεύματος.

Απολαύστε στο βίντεο της διοργάνωσης του 2023, λίγες από τις στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στο μυαλό μας.

Πληροφορίες στο Website της διοργάνωσης και εδώ δηλώσεις εγγραφών.

                                  2302113260 2302111395

O Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου, δήλωσε: “Το Τρίαθλον συγκαταλέγεται πλέον στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης”

“Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε για δεύτερη φορά στην πόλη μας μια διοργάνωση, που, μετά την περσινή επιτυχία, είναι βέβαιο ότι συγκαταλέγεται πλέον στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης, όπως ο Αγώνας Δρόμου της Ρεματιάς και ο Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου. Πιστεύω ότι το κίνητρο και το ερέθισμα που δόθηκε με την περσινή διοργάνωση, θα φέρει ακόμα περισσότερους νέους αθλητές στο φετινό αγώνα.”

 Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χάρης Μαυρουδής, συμπλήρωσε: Ο Δήμος Χαλανδρίου, τα τελευταία χρόνια, στηρίζει με κάθε μέσο τον αθλητισμό, με μεγάλες επενδύσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όσο και με σημαντικές διοργανώσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και εμπνέουν τους νέους της πόλης. Γι΄αυτό στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή τη διοργάνωση του Tριάθλου στην πόλη μας.”

                    2302113985 2302111474

 Ο Φώτης Βλάχος και η Νικόλ Καββαδία της Cycle Box, δήλωσαν: Το Cycle Box  είναι ένα γυμναστήριο εσωτερικής ποδηλασίας στη Νέα Σμύρνη. Το Cycle Box ειναι εξοπλισμένο με 17 ποδήλατα Stages που γεμίζουν κάθε μέρα με λάτρεις της εσωτερικής ποδηλασίας. Είναι ένας χώρος επίσης που βοηθά τους Τριαθλητές να κάνουν εύκολα και γρήγορα την προπόνηση τους.  Το Cycle Box οραματίστηκαν και δημιούργησαν 2 εν ενεργεία Τριαθλητές με πολλους αγώνες στο ενεργητικό τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Φώτης Βλάχος και η Νικόλ Καββαδία στηρίζουν το ελληνικό Τρίαθλο σε κάθε ευκαιρία. Ακράδαντα πιστεύουν ότι ο αγώνας In Pool TRIathlon Chalandri προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό Τρίαθλο αφού μέσα από τον αγώνα αυτό πολλοί γνωρίζουν για πρώτη φορά το συναρπαστικό αυτό άθλημα και γίνονται φανατικοί υποστηρικτές του!  Η άψογη διοργάνωση του έμπειρου Κωνσταντίνου Μητρόπαπα σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Δήμου Χαλανδρίου αποτελεί πλέον ορόσημο στα Ελληνικά Τριαθλητικά δρώμενα!! Μόνο με το μαγιώ του λοιπόν κάποιος και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπορεί να γευτεί τη μαγεία του Τριάθλου.

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE Sport Events - XTERRA Greece, γεμάτος ανυπομονησία είπε: “Μια δυναμική χρονιά κλείνει επιτυχώς και το ξεκίνημα της επόμενης προμηνύει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και δράση. Με χαρά και ανυπομονησία σχεδιάζουμε το πρώτο Τρίαθλο της χρονιάς, θερμοκοιτίδα νέων Τριαθλητών και παράλληλα πεδίο ενθουσιώδους άσκησης του σπορ που αγαπάμε. Έχοντας βελτιώσει τον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα, αναμένουμε ακόμη περισσότερους αθλητές φέτος και πιο συναρπαστική εξέλιξη και παρακολούθηση. Φιλοδοξούμε, με την κατάλληλη επικοινωνία, να προσελκύσουμε πολύ κόσμο, να παρακολουθήσει και αγαπήσει αυτό το σπορ, που εύκολα μπορεί οποιοσδήποτε επισκέπτεται κάποιο γυμναστήριο και κάνει διάδρομο και ποδήλατο, αν τα έχει έστω και ελάχιστα καλά με το νερό.. να το αγαπήσει και γιατί όχι.. να διαπρέψει. Είμαστε σίγουροι ότι νέα ταλέντα μπορούν να ξεπηδήξουν από τους συμμετέχοντες στο In Pool TRIathlon Chalandri και ανυπομονούμε να τους γνωρίσουμε. Παράλληλα, απευθυνόμενοι όπως πάντα και στη νέα γενιά, φιλοδοξούμε να παρακινήσουμε πολλά πιτσιρίκια να έρθουν πιο κοντά στην άθληση και τη φιλοσοφία της ευεξίας και ευδαιμονίας που πρεσβεύουμε!”.

                    2302110362 2302112756

 

 Διοργάνωση - Συνδιοργάνωση:      TRIMORE Sport Events, Δήμος Χαλανδρίου

 Στρατηγικοί Συνεργάτες:                 ELVAL Colour, ETEM

 Χρυσός Χορηγός:                            Lenovo

 Αθλητικοί Χορηγοί:                         On Shoes, Corros

 Χάλκινοι Χορηγοί:                           ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, F.LLI ORSERO - Bella Frutta, Microsports, Δ. Κορωνάκης Α.Ε., Blue Hunter, PlayMobil,

                                                           PoufMakers, Maurten, Καραμολέγκος

Χορηγός Εξοπλισμού:                      Cycle Box

Αιγίδες - Εγκρίσεις:                         Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ), Περιφέρεια Αττικής - Διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού

Media Partners:                               In News, SwimBikeRun.gr, LiveCoverage.gr

Σταθεροί συνεργάτες:               Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, Protypo, Marathon Bikes, Vector, HPX, 1MATION, Check A Bike, True Bites, Σκακιστικός Όμιλος                                                                 Χαλανδρίου, Fysio, Ariadni Oikonomidi

-------------

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

Website

 

www.chalandri.gr

Facebook

https://www.facebook.com/chalandri.gr

Instagram

 

@dimoschalandriou

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η TRIMORE, brand της diaplouss.s.d.a. Ltd, δημιουργήθηκε το 2014 και αναπτύσσει όλο το business unit: Premium Sport Events Organizing. Έχει σχεδιάσει το Nafplio Triathlon (2015), το Syros Triathlon (2016) και απέκτησε την εκπροσώπηση της XTERRA στην Ελλάδα (2017). Έκτοτε, ως XTERRA Greece, διοργανώνει τον μοναδικό αγώνα Off Road Τριάθλου στην Ελλάδα, μέρος του European & World Tour της XTERRA Planet και προκριματικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA της Χαβάης στο τέλος κάθε έτους. Παράλληλα, διοργανώνει την περίφημη κολυμβητική συνάντηση ανοικτής θαλάσσης XTERRA Open Water Swimming Challenge. Σχεδίασε και υλοποίησε τον πρώτο αγώνα SwimRun της Ελλάδος, στην Ύδρα (2018) και απέκτησε την εκπροσώπηση στη χώρα μας του ISOMAN Triathlon Equalized (2018), διοργανώνοντας για πρώτη φορά το 2019 στην Καστοριά και στο Ρέθυμνο, αγώνες Sprint ISOMAN και το 2020 Quarter ISOMAN στο Ρέθυμνο. Το ξεκίνημα του 2021 βρήκε την TRIMORE, παράλληλα ως XTERRA Greece, ISOMAN Hellas και SwimRun Hellas, με πλήθος βραβεύσεων, διακρίσεων και αναγνωρίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό ως φορέας θεματικού - αθλητικού τουρισμού, απευθυνόμενη σε όλα τα επίπεδα αθλητών και ηλικιών, έχοντας στο ιστορικό της 28 άκρως επιτυχημένα events, σε εξαιρετικές περιοχές της Ελλάδος, οι οποίες συνθέτουν το TRIMORE Multisports TOUR: Ναύπλιο, Σύρος, Χαλκιδική, Βουλιαγμένη, Ύδρα, Βάρκιζα, Ξάνθη, Καστοριά, Ρέθυμνο και με καθιερωμένο το μότο: Being More Adventurous! Τον Ιούλιο του 2021 η TRIMORE για μια ακόμη φορά καινοτόμησε σχεδιάζοντας και πραγματοποιώντας το 1ο In Pool TRIathlon, ανοίγοντας νέα προοπτική στο άθλημα του Τριάθλου. Στο πλαίσιο Κοινωνικής Υπευθυνότητος, τον Οκτώβριο του 2022, μια Περιβαλλοντική δράση με την ονομασία Clean Ocean, σχεδιάστηκε και έκανε το πρώτο βήμα στο νησί της Υδρούσας στην περιοχή της Βούλας, επιχειρώντας τον καθαρισμό των βυθών της θάλασσας από τα ελαστικά οχημάτων. Το Clean Ocean συνεχίζεται και εμπλέκει τον κάθε ένα στην περεταίρω ανάπτυξή του με ενεργοποίηση Λογισμικής εφαρμογής χωροθέτησης ελαστικών στο χάρτη της Ελλάδος.